Despre Noi

VHBooking este un portal de călătorii B2C conceput special pentru a oferi cea mai bună experiență de rezervare online a hotelurilor.

Sistemul nostru de rezervari online cuprinde peste 200.000 de hoteluri din întreaga lume și am negociat cele mai bune prețuri pentru a oferi o selecție largă de hoteluri la prețuri accesibile. Alegeți itinerariul și personalizați rezervarea în doar câteva secunde.

Sistemul este un instrument cuprinzător, util și eficient pentru gestionarea rezervărilor și oferă cele mai competitive prețuri de pe piața.

Comoditatea și securitatea noilor tehnologii reprezintă viitorul industriei turistice. Vă puteți baza pe platforma VHBooking pentru serviciile de înaltă calitate și corecte, păstrând în același timp identitatea personală și confidențialitatea tranzacțiilor.
VHBooking oferă o varietate larga de hoteluri și apartamente din întreaga lume pentru a vă satisface nevoile și include următoarele avantaje:

  • - Rezervari garantate fara alte costuri ascunse
  • - Filtrarea rezultatelor, cautari adaptate cerintelor fiecarui client
  • - Peste 200.000 de Hoteluri din toata lumea
  • - Preturi foarte atractive
  • - Serviciul de relatii cu clientii
  • - Tu iti personalizezi pachetul turistic conform dorintelor tale
  • - VH Booking iti pune la dispozitie voucher-ul ce iti garanteaza camera rezervata la hotel
  • - Toate rezervarile sunt garantate din momentul platii

Pentru clientii Corporate indiferent dacă doriți să organizați excursii pentru angajații dvs. sau evenimente corporative și seminarii, vă puteți organiza cu exactitate călătoriile de afaceri doar cu câteva clicuri ale mouse-ului. Cu platforma globala de rezervari online VHBooking planificarea si gestionarea calatoriilor de afaceri este rapida si usoara.

Aveți un instrument cuprinzător, convenabil și eficient pentru rezervări la nivel mondial la prețuri reduse, ceea ce economisește timp, bani și efort. Profitați de numeroasele beneficii ale platformei pentru a realiza călătorii de afaceri de succes și productive în cadrul bugetului prescris. Doriți să vă organizați ușor călătoriile de afaceri? Rezervați online cele mai potrivite opțiuni la prețuri preferențiale.